Top

– DENNA INFORMATION MAILAS TILL DIG I BOKNINGSBEKRÄFTELSEN –

Tack för din bokning av utbildning i MediYoga!

Du kommer inom kort (ca. 2-5 arbetsdagar) att få en faktura via mail från oss på hela utbildningsavgiften. (Om du har angett en annan fakturamottagare så skickar vi fakturan till den adress du angivit via mail eller per post beroende på mottagare.) Förfallodatum på fakturan är 30 dagar innan utbildningsstart.

 

ANMÄLNINGSAVGIFT För att säkerställa din plats i utbildningen är det viktigt att du betalar in 2.000:- direkt när du erhåller fakturan. Detta blir som en delbetalning och anmälningsavgift. Du kan fram t.o.m 30 dagar innan datum för utbildningsstart avboka din anmälan och få tillbaka 1.500:- av anmälningsavgiften. Om du väljer att inte betala in anmälningsavgift kan vi inte garantera din plats i utbildningen.

 

DELBETALNING Vi erbjuder kostnadsfri delbetalning. Om du önskar att dela upp betalningen gäller följande:

  1. Meddela oss via den elektroniska fakturan du erhåller (det finns en meddelandetjänst i denna) eller maila oss på fakturor@mediyoga.se att du önskar att delbetala.
  2. Om du önskar att delbetala ändrar vi förfallodatum på din faktura till 2 veckor innan sista utbildningsdatum. Du kan fram tills dess själv välja i vilken takt och hur du vill dela upp betalningen under tiden.
  3. Vid varje delbetalning anger du det OCR-nummer som är angivet på fakturan och systemet räknar automatiskt ut vilket belopp som är betalt och vad som återstår att betala. Därav är det viktigt att du sparar fakturan.

 

INFORMATION En vecka innan utbildningsstart kommer du att få ett informationsmail från din utbildare med praktisk info inför starten.

 

Om du har frågor som rör fakturan – kontakta oss på fakturor@mediyoga.se

Om du har frågor som rör utbildningen – kontakta ansvarig utbildare!

Vi hoppas att du kommer att få en spännande och givande utbildning!

Varmt välkommen till MediYoga!